Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία της μάρκας από το 1914 έως σήμερα εκφράζεται στο ίδιο της το όνομα: Noxzema σημαίνει No eczema και δηλώνει τη δέσμευσή μας να δημιουργούμε και να προσφέρουμε προϊόντα που σέβονται την επιδερμίδα, δεν της προκαλούν ερεθισμούς και τη φροντίζουν απαλά. Με συνθέσεις υψηλής ποιότητας, φιλικές προς την επιδερμίδα, αποτελεσματικές απέναντι στις καθημερινές προκλήσεις. Μέσα από τα προϊόντα μας, θέλουμε να σας ενθαρρύνουμε να αγκαλιάσετε την αξία της φροντίδας της επιδερμίδας, καθώς κρύβει μέσα της μια μεγαλύτερη δύναμη: τη φροντίδα για τον εαυτό μας και την ευεξία μας, συνολικά!
Ανακαλύψτε το προϊόν που σας ταιριάζει στις ανανεωμένες συσκευασίες σε ανδρική και γυναικεία σειρά με νέο σύγχρονο σχεδιασμό και αισθητική και βάλτε στην καθημερινότητά σας την προστασία που θα αγκαλιάσει την επιδερμίδας σας.
Noxzema, σίγουρη προστασία που σε αγκαλιάζει!

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ

Tα προϊόντα Noxzema αναπτύσσονται με βασικό άξονα το σεβασμό στη φροντίδα της επιδερμίδας, με δερματολογικά ελεγμένες συνθέσεις, εμπλουτισμένες με ειδικούς περιποιητικούς παράγοντες που σέβονται την επιδερμίδα διατηρώντας την προστατευμένη και με υγιή όψη.
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΩΝ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΩΝ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΑΦΡΩΝ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Instagram